ПрАТ "Чернiгiвське племпiдприємство"

Код за ЄДРПОУ: 00709773
Телефон: (0462) 68-21-33
e-mail: stock@cnpp.pat.ua
Юридична адреса: вул. Чернігівська, буд. 16-А, с. Довжик, Чернігівський р-н, Чернігівська обл., 15511
 
Дата розміщення: 29.04.2016

Річний звіт за 2015 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 30.04.2015
Кворум зборів** 100
Опис Порядок денний (перелiк питань, що розглядалися на зборах)
1. Обрання членiв лiчильної комiсiї, включаючи голову.
2. Обрання головуючого та секретаря загальних зборiв, затвердження регламенту загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради за 2014 рiк.
4. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння за 2014 рiк.
5. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї за 2014 рiк. Затвердження висновку Ревiзiйної комiсiї за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2014 рiк.
6. Затвердження рiчного звiту (рiчної фiнансової звiтностi) товариства за 2014 рiк.
7. Розподiл чистого прибутку 2014 року.
8. Про попереднє схвалення значних правочинiв товариства.
9. Про списання основних засобiв Товариства.
10. Припинення повноважень членiв Наглядової ради Товариства.
11. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
12. Затвердження умов договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з ними.
13. Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства.
14. Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства.
15. Затвердження умов договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Ревiзiйної комiсiї. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв (контрактiв) з ними.


Доповнення до порядку денного зборiв не вносились, пропозицiї щодо внесення додаткових питань порядку денного не надходили.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято наступнi рiшення вiдповiдно:
1. Обрано лiчильну комiсiю.
2. Обрано Голову та секретаря загальних зборiв.Затверджено регламент роботи зборiв, голосування проводиться за допомогою бюлетенiв для голосування.
3.Затверджено звiт Наглядової ради за 2014 рiк та визнано роботу наглядової ради задовiльною
4.Затверджено звiт Правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2014 рiк та визнано роботу правлiння задовiльною.
5. Затверджено звiт та висновки Ревiзора Товариства за 2014 рiк.
6.Затвердити рiчний звiт та рiчну фiнансову звiтнiсть товариства за 2014 р..
7.затвердити розподiл прибутку : Прибуток в розмiрi 1091 тис. грн. розподiлити наступним чином: 55 тис. грн. – в резервний капiтал, 1036- залишити на розвиток виробництва, дивiденди не нараховувати та не виплачувати
8. Затвердити рiшення про попереднє схвалення значних правочинiв, вартiсть майна або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства та якi можуть вчинятися вiд iменi Товариства Головою Правлiння, в рамках страхової, iнвестицiйної та фiнансової дiяльностi Товариства, предметом яких є одержання кредитiв та/або позик на суму, що перевищує 25% вартостi активiв товариства (в банкiвських установах на суму до 10 (десяти) мiльйонiв гривень), надання Товариством в заставу та/або iпотеку власного майна для забезпечення кредитних та/або позикових операцiй Товариства, надання Товариством порук, страхування майна Товариства, вiдчуження майна Товариства, купiвлi-продажу рухомого i нерухомого майна, придбання добрив, надання послуг, виконання робiт, найму, пiдряду; правочинiв, предметом яких є придбання або вiдчуження рiзних видiв зернових культур та/або продуктiв їх переробки шляхом укладення договорiв поставки, купiвлi-продажу, комiсiї, складського зберiгання зерна протягом одного року (до наступних загальних зборiв акцiонерiв) з дати прийняття рiшення такого рiшення з граничною вартiстю кожного з таких правочинiв 10 (десять) мiльйонiв гривен. Надання права Наглядовiй Радi (за необхiдностi) визначати конкретнi умови цих правочинiв.
9. затвердити рiшення про списання основних засобiв загальною вартiстю 139,48 тис. грн.
10.Припинити повноваження членiв Наглядової ради: Ткачов Р.В., Федусь В.М. в звязку з закiнченням термiну дiї повноважень.
11.обрати до складу членiв Наглядової ради Товариства наступних кандидатiв: Ткачов Руслан Вадимович, Федусь Валерiй Михайлович, Ланько Вiктор Олексiйович на наступний термiн 3 роки
12.Затвердити умови контрактiв з членами Наглядової Ради, уповноважити на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради Голову правлiння Васеко Григорiя Володимировича. Члени Наглядової ради виконують свої обов’язки згiдно статуту, чинного законодавства та Положення про Наглядову Раду, винагороди не отримують
13. Припинити повноваження Ревiзора: Грiневич В.М. в звязку з закiнченням термiну дiї повноважень.
14.Обрати Ревiзором Товариства Грiневич Валентину Анатолiївну на наступний термiн 3 роки.
15. Затвердити умови контракту з Ревiзором, уповноважити на пiдписання договору з Ревiзором Голову правлiння Васеко Григорiя Володимировича. Ревiзор виконує свої обов’язки згiдно статуту, чинного законодавства та Положення про Ревiзора, винагороди не отримує.

Збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради, вiдбулися, позачерговi збори не скликалися та не iнiцiювалися.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.