ПрАТ "Чернiгiвське племпiдприємство"

Код за ЄДРПОУ: 00709773
Телефон: (0462) 68-21-33
e-mail: stock@cnpp.pat.ua
Юридична адреса: вул. Чернігівська, буд. 16-А, с. Довжик, Чернігівський р-н, Чернігівська обл., 15511
 
Дата розміщення: 24.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 28.04.2017
Кворум зборів** 98.158
Опис Порядок денний (перелiк питань, що розглядалися на зборах)
1. Обрання членiв лiчильної комiсiї, включаючи голову.
2. Прийняття рiшень з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання головуючого та секретаря загальних зборiв акцiонерiв, затвердження регламенту загальних зборiв акцiонерiв.
3. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради за 2016 рiк.
4. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Правлiння за 2016 рiк.
5. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзора за 2016 рiк. Затвердження висновку Ревiзора за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк.
6. Затвердження рiчного звiту (рiчної фiнансової звiтностi) Товариства за 2016 рiк.
7. Розподiл чистого прибутку 2016 року.
8. Про попереднє схвалення значних правочинiв Товариства.
Доповнення до порядку денного зборiв не вносились, пропозицiї щодо внесення додаткових питань порядку денного не надходили. По всiм питанням голосували "ЗА" одноголосно.
За результатами розгляду питань порядку денного прийнято наступнi рiшення вiдповiдно:
1. Обрано лiчильну комiсiю.
2. Обрано Голову та секретаря загальних зборiв.Затверджено регламент роботи зборiв, голосування проводиться за допомогою бюлетенiв для голосування.
3.Затверджено звiт Наглядової ради за 2016 рiк та визнано роботу наглядової ради задовiльною
4.Затверджено звiт Правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк та визнано роботу правлiння задовiльною.
5. Визнати роботу Ревiзора задовiльною та затвердити висновки Ревiзора за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк.
6.Затвердити рiчний звiт та рiчну фiнансову звiтнiсть товариства за 2016 р.
7.Прибуток в розмiрi 132,2 тис. грн. направити в резервний капiтал; 13739,8тис. грн. - не розподiляти, залишити на розвиток виробництва, дивiденди не нараховувати та не виплачувати.
8. Затвердити рiшення про попереднє схвалення значних правочинiв, вартiсть майна або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 вiдсоткiв вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства та якi можуть вчинятися вiд iменi Товариства Головою Правлiння, в рамках страхової, iнвестицiйної та фiнансової дiяльностi Товариства, предметом яких є одержання кредитiв та/або позик на суму, що перевищує 25% вартостi активiв товариства (в банкiвських установах на суму до 12 (дванадцяти) мiльйонiв гривень), надання Товариством в заставу та/або iпотеку власного майна для забезпечення кредитних та/або позикових операцiй Товариства, надання Товариством порук, страхування майна Товариства, вiдчуження майна Товариства, купiвлi-продажу рухомого i нерухомого майна, придбання добрив, надання послуг, виконання робiт, найму, пiдряду; правочинiв, предметом яких є придбання або вiдчуження рiзних видiв зернових культур та/або продуктiв їх переробки шляхом укладення договорiв поставки, купiвлi-продажу, комiсiї, складського зберiгання зерна протягом одного року (до наступних загальних зборiв акцiонерiв) з дати прийняття рiшення такого рiшення з граничною вартiстю таких правочинiв 12 (дванадцять) мiльйонiв гривен.

Збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради, вiдбулися,рiшення прийнятi, позачерговi збори не скликалися та не iнiцiювалися.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.